قوانین اخذ ویزای استرالیا

هر یک از ویزاهای استرالیا دارای شرایط و قوانین خاص خود می باشد برای دریافت آن ها باید این قوانین را رعایت کنید. این قوانین و شرایط در برخی موارد بسیار پیچیده می باشد و بدون شک عدم آگاهی از قوانین اخذ ویزای استرالیا می تواند شما را کاملا از مسیر دور کند و در نهایت رویای رسیدن به استرالیا را از شما بگیرد. شما به چه میزان از این شرایط و قوانین اخذ ویزای استرالیا آگاهی دارید؟ پیشنهاد ما به شما این است که برا آگاهی از شرایط و قوانین اخذ ویزای استرالیا به وکیل مهاجرت استرالیا مراجعه کنید تا دچار مشکل نشوید.

از چه مسیری باید اقامت استرالیا را دریافت کرد ؟

متقاضیان عزیز باید بدانند برای اخذ اقامت استرالیا راه ها و روش ها بسیاری را پیش روی خود دارند و این از ویژگی های اداره مهاجرت استرالیا می باشد. شما در ابتدا باید براساس شرایط خود مسیری را انتخاب کنید که برای آن بیشترین شانس را دارید یعنی اگر شما شرایط ویزا کاری استرالیا را دارید باید برای ویزای کار استرالیا اقدام کنید و توجه کنید نیاز دارید تا قوانین این مسیر را رعایت کنید و اگر برای ویزای سرمایه گذاری اقدام می کتنید باید شرایط و قوانین ویزای سرمایه گذاری استرالیا را رعایت کنند و یا ویزاهای تحصیلی و یا ویزاهای ازدواج و همچنین ویزاهای والدین و … در مجموع برای شروع شما باید مسیر خود را انتخاب کنید. دوستان عزیز ما در این بخش به اصلی ترین مسیرها می پردازیم که هرساله بسیاری از متقاضیان از آن طریق وارد استرالیا می شوند.

قوانین اخذ ویزای کار استرالیا چیست ؟

همان طور که می دانید قوانین و شرایط اخذ ویزای کار استرالیا بسیار مهم می باشد چرا که بسیاری از دوستان و متقاضیان این مسیر را انتخاب می کنند. توجه به این نکته بسیار مهم می باشد که چرا این مسیر بسیار پرتقاضا می باشد که می توانید به مقالات گذشته ما مراجعه فرمایید اما همین کافی که بدانید بیش از 60 درصد ویزاهای استرالیا در زمینه کاری و اسکیل ورکر می باشد که شما باید توجه ویژه ای به این مسیر داشته باشید. اگر شما شرایط زیر را دارید می توانید برای این مسیر شانس بالایی داشته باشید:

قوانین اخذ ویزای کار استرالیا شامل موارد زیر می شود که برای کسب شانس بالا باید تمامی آنها را داشته باشید

  • سن شما باید در باز 18 تا 45 سال باشد که بهترین بازه سنی بین 30 تا 40 سال می باشد.
  • شما باید مدرک زبان داشته باشید که برای کسب شانس بالا داشتن حداقل آیلتس 7 و یا معادل آن در آزمون PTE نیاز است.
  • داشتن مدرک تحصیلی معتبر دانشگاهی لیسانس و یا ارشد و یا مدارکگ فنی حرفه ای معتبر ضروری می باشد.
  • داشتن سابقه کار مرتبط با مدارک تحصیلی بین 3 تا 8 سال که پیشنهاد می کنیم حداقل 5 سال را داشته باشید.
  • قانون کلی ویزای کار یعنی کسب حداقل 65 امتیاز را داشته باشید.

شما برای این مسیر چندین و چند سابکلاس را دارید که ما به شما سه سابکلاس اصلی را معرفی خواهیم کرد که بیشترین تقاضا را دارند. این سه سابکلاس ویزاهای کاری استرالیا شامل 189، 190 و 491 می باشد که در ادامه به صورت اجمالی هر یک را توضیح می دهیم.

سابکلاس 189 استرالیا

این سابکلاس بهترین نوع ورود می باشد که شما از طریق آن می توانید وارد استرالیا شد و PR یعنی اقامت دائم مستقیم را دریافت کنید. شما برای سابکلاس 189 استرالیا نیاز بر این دارید که امتیاز بالایی کسب کنید هرچند که این مسیر شرایط و قوانین خاص خود را دارد و شما باید تلاش بالایی برای دست یابی به سابکلاس 189 استرالیا کنید و از این رو نیاز بر این دارید تا اطلاعات کاملی را از این سابکلاس بدست آورید پیشنهاد می کنم مقاله ویزای 189 استرالیا را مطالعه کنید. این سابکلاس مزایای بسیاری دارد از این رو بسیار محبوب می باشد.

سابکلاس 190 استرالیا

این سابکلاس همانند 189 می باشد و بسیار محبوب است تمامی مزایای ویزای 189 را دارد اما یک فرق کوچک، برای سابکلاس 190 نیاز بر این است که یکی از شش ایالت و یا قلمروهای استرالیا اسپانسر شغل شما شود و به شما اقامت مشروط اعطا می‌کند. اقامت دائم استرالیا از طریق این ویزا به افرادی تعلق می‌گیرد که می‌خواهند از طریق نیروی کار و به همراه خانواده به استرالیا مهاجرت کرده و با اخذ اقامت دائم استرالیا از بدو ورود، در این کشور زندگی، کار و تحصیل کنند. در ویزای 190 شخص متعهد می‌شود که به مدت دو سال در ایالتی که اسپانسر او شده است زندگی کند. بس باید بدانید که این ویزا هم بسیار محبوب می باشد و باید برای آن تلاش زیادی را انجام دهید. پیشنهاد می کنم مقاله ویزای 190 استرالیا را مطالعه کنید تا اطلاعات کاملی را کسب کنید.

سابکلاس 491 استرالیا

این سابکلاس از نوامبر سال 2019 وارد سیستم مهاجرت استرالیا شده است و میبینیم که بسیار برای آن تقاضا زیاد شده است هرچند که این ویزا موقت می باشد و به شما یک اقامت 5 ساله می دهد اما بسیار محبوب است چرا که متقاضیان میداند که در نهایت می توانند اقامت دائم را دریافت کنند و این ویزا تبدیل به یک پل برای رسیدن به استرالیا شده است و از طرفی اصلی ترین دلیل برای این که بسیاری برای آن اقدام می کنند این است که شما برای آن امیتاز بسیار کمتری نسبت به دیگر سابکلاس ها دارید و ایالتی هایی که اسپانسر شما می شوند 15 امتیاز نیز به شما کمک می کنند. توصیه می کنم مقاله ای با عنوان ویزای 491 استرالیا را مطالعه کنید تا از این طریق اطلاعات مفید و دقیقی را بدست آورید.

ویزای اسپانسرکارفرما چیست ؟

ویزای اپانسر کارفرما استرالیا در دسته ویزاهای کاری قراردارد که متقاضی کمتری دارد و دلیل آن این است که شما باید یک کارفرمایی مورد تایید استرالیا را پیدا کنید که برای شما پیشنهاد شغلی ارسال کنید. اما موضوع اصلی این است که داشتن کارفرما شرایط خاصی دارد که آن را دشوار کرده است پیشنهاد می کنیم برای این مسیر بسیار تحقیق کنید چرا که بسیار از افراد این مسیر را بهترین راه برای کلاهبرداری می دانند و شما باید برای آن دقت بالایی داشته باشید.

قوانین اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا چیست ؟

استرالیا جزء کشورهایی است که گزینه ویزای سرمایه گذاری و کارآفرینی آن بسیار فعال است و افراد بسیاری برای آن اقدام می کنند و دلیل آن نیز مسلما بخار شرایط مناسبی است که استرالیا برا تاجران، سرمایه گذاران و کارآفرینان فراهم کرده است. بسیار از متقاضیان با شنیدن نام ویزاهای سرمایه گذاری بلافاصله رقم های بالای دلاری به فکرشان می آید که کاملا درست و مسلما هر کشوری به دنبال جذب سرمایه های خارجی می باشد و استرالیا هم به همین صورت است اما قبل ازهر چیزی شما باید بدانید که این مسیر هم دارای قوانین خاص خود می باشد و به صورت کاملا موردی اصلی ترین قوانین اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا را برا شما شرح می دهیم:

  • شما برای این مسیر باید سنی کمتر از 55 سال را داشته باشید
  • داشتن مدارکی دال بر اینکه شما در ایران یک بیزینس فعال داشته اید مانند جواز کسب و یا روزنامه رسمی
  • شما باید در ایران حداقل 2/5 میلیارد تومان دارایی منقول وغیر منقول داشته باشید.
  • میزان ترنول و گردش مالی کسب و کار شما باید حداقل 1/5 میلیارد تومان باشد.

سابکلاس 188 استرالیا

در میان تمامی ویزاهای سرمایه گذاری در دنیا ویزایی وجود دارد با سابکلاس 188 که متعلق به کشور استرالیا می باشد که شما برای اخذ آن شرایط و قوانین بسیار ساده ای دارید و اگر شما شرایطی که در بالا ذکر شده است را داشته باشید می توانید وارد استرالیا شوید و در آنجا یک کسب و کار به ارزش 200 هزار دلار استرالیا راه اندازی کنید و حسن این ویزای سرمایه گذاری نسبت به ویزاهای سرمایه گذاری دیگر کشورها این است که نیاز به انتقال این سرمایه در ابتدای کار نیست و شما 3 سال زمان برای انتقال این سرمایه دارید و اجباری برای داشتن نمره زبان نیست در مجموع شما می توانید تمام جزئیات این سابکلاس را در صفحه ویزای 188 استرالیا مطالعه کنید.

نکته : سبکلاس 188 استرالیا موقت و 4 ساله می باشد و قابل تمدید تا 6 سال می باشد ولی توجه کنید که شما در نهایت با ایجاد یک بزینس فعال در استرالیا و کسب شرایط لازم می توانید اقامت دائم را دریافت کنید.

قوانین اخذ ویزای نخبگان استرالیا

یکی از ویزاهای محبوب این روز های استرالیا ویزای نخبگان و یا تلنت استرالیا می باشد که گاها به ویزای گلوبال تلنت استرالیا نیز شناخته می شود. و هدف آن جذب نیروهای فعال و با استعداد از سراسر دنیا می باشد و اصلی ترین شرط آن این است که شما باید در یکی از زمینه های زیر

Resources
Agri-food and AgTech
Energy
Health industries
Defence, advanced manufacturing and space
Circular economy
Digitech
Infrastructure and tourism
Financial services and FinTech
EducationEnergy and Mining Technology

دارای مقالات علمی معتبر باشید و نشان دهید که در یکی از این زمینه ها فعالیت های علمی در سطح بین المللی داشته اید. و در مجموع می توان قوانین اخذ ویزای تلنت استرالیا را به صورت خلاصه عنوان کرد که

  • متقاضی در زمان گرنت ویزا حتما باید در خارج از استرالیا باشد.
  • دارای سابقه برجسته بین المللی و دستاوردهایی استثنایی و منحصر به فرد در یکی از زمینه های نام برده باشد (و هم چنان نیز در این زمینه ها فعال باشد): یک حرفه، یک زمینه ورزشی، یک زمینه هنری، حوزه ی آکادمیک، تحقیقاتی و پژوهشی. متقاضی باید فرد برجسته ای در زمینه عنوان شده باشد، توانایی های برتری نسبت دیگران در زمینه عنوان شده داشته باشد (موارد نظیر مقالات بین المللی، ثبت اختراع، چاپ کتاب، سخنرانی در سمینارها و گردهمایی ها، شرکت در المپیادها و کسب رتبه، شاگرد برتر بودن در دانشگاه یا ورودی برتر بودن، …)
  • متقاضی باید توسط یکی از موارد زیر nominate شود: شهروند استرالیایی، فردی که اقامت دائم استرالیا را دارد، یک سازمان یا شرکت استرالیایی (مرتبط با حوزه ی فرد متقاضی)، استاد دانشگاه.
  • دارا بودن سطح زبانی معادل آیلتس 4/5

قوانین ثابت برای اخذ ویزا و اقامت استرالیا

شاید در بعضی از موارد سن و مدرک زبان مهم نباشد و یا داشتن و نداشتن مدرک تحصیلی برای شما اولویت نباشد اما موارد مانند گواهی عدم سوئپیشینه و مدیکال ضروری است و شما باید این مدارک را داشته باشید. متقاضیان از همه کشورها ممکن است نیاز به ارائه گواهی عدم سوء‌پیشینه در وطن خود و نیز در خارج از کشور داشته باشند. علاوه‌ بر ‌این بر طبق قوانین مهاجرت به استرالیا متقاضی تابعیت استرالیا که سابقه جرایم کیفری دارد، صرف نظر از سن ایشان، درخواست تابعیتشان مورد تأیید قرار نمی‌گیرد.

مطالب مرتبط

1402/03/08

حداقل حقوق در استرالیا؛ عوامل تاثیر گذار بر آن

بسیاری از افراد قصد دارند برای رسیدن به زندگی بهتر از طریق مسیرهای مختلف به کشورهای خارجی مهاجرت کنند. یکی از مقاصدی که وضعیت بسیار مناسبی از تمامی...

ادامه مطلب

1402/02/08

مهاجرت کابینت ساز به استرالیا

مهاجرت کابینت ساز به استرالیا از آن دسته از تخصص‌هایی به حساب می‌آید که بسیار راحت‌تر از رشته مهندسی مانند مکانیک، معماری و امثال آنها است. شاید از...

ادامه مطلب

1402/02/08

بیمه عمر در استرالیا

زمانی که قصد ادامه زندگی در کشوری جدید را دارید، بدون شک می‌دانید که میان برخی از مفاهیم و امور کلی در ایران و مقصد مدنظرتان تفاوت‌هایی وجود...

ادامه مطلب

بدون نظر

نظر دهید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

*

رزرو مشاوره آنلاین