سفارت استرالیا در ایران

استرالیا یکی از کشورهایی می‌باشد که روابط مناسبی را با ایران داشته و سفارت استرالیا در تهران فعال می‌باشد. از آنجایی که استرالیا یک کشور زیبا و مدرن می‌باشد، همین موضوع باعث شده افراد بسیاری برای ویزای آن اقدام کنند.

با توجه به نیاز هم‌وطنان به داشتن اطلاعات کافی و شاید ضروری در مورد سفارت استرالیا در تهران تصمیم گرفتیم داده‌های نسبتاً کاملی را راجع به این سفارتخانه با شما در میان بگذاریم پیشنهاد می‌کنیم تا انتها با ما همراه باشید. در صورتی که نیاز به اخذ ویزای استرالیا دارید با ما در ارتباط باشید.

وظایف سفارت استرالیا در تهران چیست؟

همواره هر سفارتی برای انجام برخی امور میان دو کشور ایجاد می‌شود؛ سفارت استرالیا در تهران هم که اصلی‌ترین وظیفه خود را حفاظت از منافع ملی خود در کشور ما می‌داند از دیرباز به انجام امور زیر می‌پردازد. توجه کنید که ارائه خدمات برای شهروندان استرالیایی خارج از خاک آن، از جمله اهداف کلیدی سفارت استرالیا در ایران محسوب می‌شود :

  • یکی از وظایف مجموعه بیان شده آن است که علاوه حفظ روابط دو کشور به تقویتشان نیز بپردازد.
  • انجام خدمات کنسولی مانند کلیه سرویس‌های مربوط به گذرنامه از جمله برنامه‌ریزی‌های مربوط به مصاحبه‌ها جهت صدور ویزا
  • ارائه تصویری مثبت و دقیق از استرالیا برای هم‌وطنان ما
  • بهبود درک عمومی ایرانیان درباره سیاست خارجی و تجاری
  • کلیه خدمات مربوط به اسناد رسمی مانند تهیه و تنظیم اظهارنامه‌ها، شهادت‌نامه‌ها و تأیید مدارک با نرخ خدمات پایه، تحت قانون هزینه‌های کنسولی به شماره ثبت ۱۹۵۵
  • کمک‌های مشاوره‌ای کنسولی ضروری به این صورت که سفارت استرالیا در تهران کمک‌های مشاوره‌ای کنسولی را برای شهروندانش که ممکن است در خارج از کشور با مشکلاتی روبرو شوند را فراهم می‌کند.

جهت دریافت مشاوره رایگان ویزاهای تخصصی هیمن حالا ثبت نام کن

 

روابط سفارت استرالیا در تهران و ایران

سفارت استرالیا در تهران، از سال 1968 راه اندازی شد. از آن زمان تا کنون با وجود تحولاتی که در ساختار نظام حاکم به وجود آمده، همواره سفیری به طور رسمی مشغول فعالیت و انجام امور محوله بوده است. کانبرا که ماهیتی سیاسی دارد، از سال 1971 هم میزبانی سفارت ایران را بر عهده گرفت.

با توجه به تاریخچه‌ای که روابط کشورهای بیان شده با یکدیگر دارند، شاید برایتان جالب باشد که از زمان راه اندازی سفارت استرالیا در ایران تا کنون ارتباطات سیاسی مستحکمی میان طرفین وجود دارد.

نکته دیگری که  تقریباً خود شما  هم از آن مستحضر هستید، چیزی نیست جز حضور تعداد زیادی ایرانی در مقصد بیان شده. در کنار ارتباطات سیاسی، تبادلات تجاری زیادی هم میان دو کشور وجود دارد که می‌توان آن را شامل واردات و صادرات کالاهایی مانند محصولات کشاورزی و غذایی مانند گندم، پشم، زعفران، محصولات لبنی و گوشت گاو دانست.

 

[irp posts=”15895″ ]

 

برنامه‌های توسعه محلی سفارت استرالیا در ایران

یکی از بخش‌های ارتباطات سیاسی میان دو کشور، راه اندازی برنامه‌های توسعه محلی توسط سفارت استرالیا در تهران بود. موارد بیان شده معمولاً شامل حمایت از طرح‌های توسعه کوچک فردی، گروه‌های اجتماعی و سازمان‌های غیر دولتی می‌شوند. این کنسولگری همواره سعی داشته تا با پیاده سازی برنامه‌های مورد بحث، همواره در رشد و پیشرفت کشور ما و بهبود وضعیت زندگی مردم تاثیرات مختلفی را بر جای بگذارد.

برای آن که شما عزیزان را با خدماتی که سفارت استرالیا در تهران ارائه کرده بیشتر آشنا کنیم، در ادامه فهرستی را آماده کرده‌ایم که در آن برخی از سازمان‌هایی که با آنها همکاری و از آنها پشتیبانی کرده قرار داده شده‌اند.

  • موسسه حمایت از بیماران مبتلا به RP
  • پویا همیاران فرهنگ و هنر
  • اینترسوس
  • انجمن حمایت از بهبودی (SRS) یا جامعه حمایت از بهبودیافتگان
  • جامعه خیریه تولد دوباره

خدمات ویزای سفارت استرالیا

از تاریخ ۱۹ ژوئن سال ۲۰۱۸ کلیه امور مربوط به صدور ویزای از طریق سفارت استرالیا در ایران تعطیل شده است. از این رو متقاضیان ویزای مورد بحث باید توجه کنند که هیچ گونه سرویس صدور مجوز بیان شده در سفارت استرالیا در تهران برای ایرانیان انجام نمی‌گیرد؛ به همین منظور اداره مهاجرت در راستای حل این چالش، استفاده از خدمات ارائه شده در وب سایت اداره مهاجرت استرالیا را به متقاضیان پیشنهاد کرده است تا از طریق آن و ایجاد یک حساب کاربری، بتوانند به صورت آنلاین به هدف خود دست یابند. تمامی گام‌هایی که باید پشت سر بگذارید، در این پورتال صورت می‌پذیرد.

آدرس و تلفن سفارت استرالیا در تهران

برخی از افراد برای انجام بعضی امور ملزم می‌شوند تا به سفارت استرالیا در تهران مراجعه کنند. یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌هایی که برای این دسته به وجود میاید، آشنایی با آدرس این مجموعه و راه‌های ارتباطی با آن می‌باشد. سازمان مهاجرتی سلکت ویزا برای آن که به شما در حل چالش بیان شده کمکی کرده باشد آدرس، تلفن و فکس مربوطه را در ادامه قرار داده است.

اگر هنوز مطمئن نیستید  که باید حضوراً به سفارت استرالیا در تهران مراجعه کنید، به شما توصیه می‌کنیم با مشاوران ما در تماس باشید. اگر نیاز به کمک کنسولی فوری دارید، تنها باید از طریق شماره تماس 3305 6261 2 61+ با دولت مقصد مد نظر در ارتباط باشید.

آدرس: خیابان ولیعصر، خیابان شهید سرلشکر فلاحی، خیابان بهار – خیابان یکتا پلاک 11

تلفن: 02186667206

فکس: 02187777206

 

آدرس و تلفن سفارت استرالیا در تهران

 

روزهای کاری و ساعات اداری سفارت استرالیا در تهران به چه صورتی است؟

برای آن که بتوانید از خدمات سفارت استرالیا  در تهران استفاده نمایید، بهتر است با تعطیلات رسمی و ساعات کاری‌اش آشنایی پیدا کنید. سرویس‌های مربوط به اسناد رسمی و گذرنامه دسته بندی‌های اصلی‌ای هستند که می‌توانید از آنها بهره ببرید و هریک در بازه‌های زمانی خاصی ارائه می‌شوند. در ادامه و به طور تیتروار و خلاصه آخرین اطلاعات موجود پیرامون آنها را بیان کرده‌ایم.

  • خدمات مربوط به اسناد رسمی: طی روزهای یکشنبه تا چهارشنبه، به استثنای تعطیلات رسمی، از ساعت 10 صبح تا 12 شب
  • خدمات مربوط به گذرنامه: طی روزهای یکشنبه تا پنجشنبه، به استثنای تعطیلات رسمی، از ساعت 8:30 صبح تا 2:30 بعدازظهر

سفیر استرالیا در ایران

وزارت خارجه استرالیا اعلام کرد که خانم لیندال ساکس از دیپلمات‌های باسابقه به عنوان سفیر جدید منصوب شده است. ایشان از سال 1978 تا 1981 در دانشگاه کوئینزلند و رشته مطالعات آسیا به تحصیل پرداخته و از افراد باسابقه وزارت خارجه می‌باشد. از سوابق کاری خانم لیندال ساکس می‌توان به حضور در آژانس پناهندگان سازمان ملل در سمت مسئول روابط عمومی در سال‌های ۱۹۹۷ تا ۲۰۰۱ اشاره کرد.

وی در کارنامه خود مسئولیت سفیر استرالیا در لبنان و همچنین عراق را نیز داشته و از اکتبر ۲۰۰۹ تا ژانویه ۲۰۱۱ نیز به عنوان کمیسر ارشد در ورلد اکسپو در شانگهای چین حضور داشت. آخرین سمت ایشان پیش از انتصاب به عنوان سفیر استرالیا در تهران، رئیس اداره تشریفات وزارت خارجه بود.

آیا سفارت استرالیا در تهران در حال حاضر فعال است یا خیر؟

در گذشته یکی از فعال‌ترین سفارت‌های موجود در ایران سفارت استرالیا بود چرا که هرساله بسیاری از ایرانان با هدف اخذ ویزای این کشور راهی سفارت استرالیا می‌شدند.

متقاضیان باید با تماس با سفارت استرالیا در تهران و گرفتن نوبت برای یک وقت حضوری راهی این سفارت می‌شدند برای نوبت مصاحبه و یا ارائه مدارک مربوطه اما متأسفانه حوالی تابستان ۱۳۹۷، صفحه فیسبوک رسمی سفارت استرالیا در ایران اعلام کرد که فعالیت بخش ویزای سفارت استرالیا در تهران به طور دائم متوقف شده است و از این پس تمامی درخواست های صدور ویزای استرالیا به صورت آنلاین بررسی خواهد شد.

براساس اعلام سفارت در آن زمان دلیل این اتفاق سیاست خود اداره مهاجرت استرالیا بوده است تا تمامی کارهای را به سمتی ببرده که به صورت آنلاین و اینترنتی باشد و این موضوع فقط برای ایران نبود و بررسی آنلاین درخواست‌های ویزا از سراسر دنیا بود و به گفته سفارت، قرار نبود هیچ تغییری در نحوه رسیدگی به درخواست‌های صدور ویزا برای متقاضیان ایرانی ایجاد شود. البته که فعالیت سفارت استرالیا در ایران همانند قبل ادامه دارد.

اما در این بین شایعاتی در این زمینه وجود داشته است که دولت استرالیا درپی هشدار و شکایت چند وکیل مهاجرتی مبنی بر وجود فساد و کلاه‌برداری در روند صدور و اخذ ویزای مهاجرتی برای شهروندان ایرانی، فعالیت دپارتمان مربوط به صدور ویزای سفارت استرالیا در تهران را متوقف کرده است.

[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

 

ثبت اطلاعات بیومتریک در سفارت استرالیا

زمانی که سخن از مهاجرت به کشوری خارجی می‌شود، یکی از اصلی‌ترین چالش‌هایی که ذهن علاقه‌مندان به این امر را مشغول خود می‌کند چیزی نیست جز ثبت اطلاعات بیومتریک. بسیاری از افراد بر این باورند که برای انجام این اقدام باید به سفارت استرالیا در تهران مراجعه کنند.

آن دسته از متقاضیانی که به دنبال گرفتن ویزای مقصد مورد بحث هستند، باید بدانند دولت مرکزی را به عنوان نمایندگی رسمی‌اش معرفی کرده که با مراجعه به آن می‌توانید اقدام مد نظرتان را انجام دهید. برای یافتن مراکز مجاز شما می‌توانید از وب‌سایت مجموعه VFS استفاده نمایید. در انتهای این قسمت باید به این موضوع نیز اشاره داشته باشیم که قبل از مراجعه حضوری، افراد باید وقت ملاقاتی را برای خود رزرو نمایند.

نکات گرفتن ویزای استرالیا

زمانی که سخن از سفارت استرالیا در تهران به میان میاید، شاید در ذهن شما تصویر صف‌های طولانی برای گرفتن ویزا پدیدار شود. در ارتباط با این موضوع باید بگوییم که این مجموعه در حال حاضر چنین خدماتی را ارائه نمی‌دهد و گام‌های مورد نیاز برای رسیدن به مجوز اقامتی خود را باید به طور آنلاین طی نمایید.

قبل از آن که ویزای مد نظر خود را انتخاب نمایید، بهتر است با مشاوران مجموعه مهاجرتی سلکت ویزا ارتباط برقرار کنید. در ادامه و به منظور کمک به شما عزیزان در مورد به دست آوردن اطلاعات بیشتر پیرامون گرفتن ویزای این کشور، نکاتی را بیان کرده‌ایم.

  • ثبت درخواست برای استفاده از بیشتر مجوزهای اقامتی آنلاین از طریق ImmiAccount صورت می‌پذیرد
  • اگر به دنبال بررسی وضعیت درخواست خود هستید، از حساب کاربری بیان شده استفاده نمایید
  • وضعیت ویزا و حقوقتان از طریق سیستم تأیید اعتبار آنلاین قابل بررسی می‌باشد
  • به منظور یافتن بهترین ویزای در دسترس می‌توانید از ابزار Visa Finder استفاده کنید. در صورتی که به دنبال دریافت مشاوره پیرامون مسیر پیش روی خود هستید، بهتر است به سراغ استفاده از خدمات وکیل مهاجرت به استرالیا بروید
  • مرکز خدمات جهانی با شماره 6196 0196 2 +61 برای کمک به افرادی که با مشکلات جدی مواجه هستند و نمی‌توانند پاسخ‌های خود را از طریق وب سایت وزارت امور داخلی بیابند طراحی شده است. پس اگر حس می‌کنید برای رفع چالش‌های خود باید به سفارت استرالیا در تهران مراجعه کنید، بهتر است ابتدا با مجموعه بیان شده از دوشنبه تا جمعه بین 9 صبح تا 5 بعد از ظهر تماس بگیرید

مطالب مرتبط

1402/03/08

حداقل حقوق در استرالیا؛ عوامل تاثیر گذار بر آن

بسیاری از افراد قصد دارند برای رسیدن به زندگی بهتر از طریق مسیرهای مختلف به کشورهای خارجی مهاجرت کنند. یکی از مقاصدی که وضعیت بسیار مناسبی از تمامی...

ادامه مطلب

1402/02/08

مهاجرت کابینت ساز به استرالیا

مهاجرت کابینت ساز به استرالیا از آن دسته از تخصص‌هایی به حساب می‌آید که بسیار راحت‌تر از رشته مهندسی مانند مکانیک، معماری و امثال آنها است. شاید از...

ادامه مطلب

1402/02/08

بیمه عمر در استرالیا

زمانی که قصد ادامه زندگی در کشوری جدید را دارید، بدون شک می‌دانید که میان برخی از مفاهیم و امور کلی در ایران و مقصد مدنظرتان تفاوت‌هایی وجود...

ادامه مطلب

نظرات 4

نظر دهید

4 دیدگاه دربارهٔ «سفارت استرالیا در ایران»

    1. وحید دبیری

      سلام
      اداره مهاجرت استرالیا همه پروسه رو آنلاین کرده و معمولا متقاضیان ارتباطی با سفارت نمیگیرن

      0

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

*