مهاجرت از طریق ازدواج یکی از روشهای مهاجرتی است که امروزه اکثر کشورها این امکان را برای افرادی که درخواست مهاجرت از این روش را دارند فراهم کردهاند. اخذ اقامت کشور استرالیا از طریق ازدواج مانند بسیاری از کشورهای دیگر از جمله روشهای مرسوم برای مهاجرت به استرالیا است که افراد واجد شرایط مهاجرت این روش، میتوانند از آن استفاده کنند.
دریافت ویزا و اقامت استرالیا از طریق ازدواج روش نسبتا سادهای در بین سایر روشهای مهاجرتی به این کشور است، و شروط خاصی مانند تحصیلات یا زبان و مواردی از این قبیل را ندارد. تنها نکتهای که در اخذ ویزای ازدواج یا نامزدی وجود دارد اثبات صحت ازدواج و یا رابطهی دو نفر است، چرا که در سالهای اخیر ازدواجهای صوری بسیار زیاد شده است و به همین دلیل اداره مهاجرت بسیار سختگیرانه تر از سابق عمل میکند.
شرایط اخذ اقامت از طریق ازدواج
افرادی که متقاضی دریافت اقامت کشور استرالیا از طریق ازدواج هستند باید شرایط خاصی را برای اخذ ویزای این کشور داشته باشند. این شرایط مربوط به هر دو طرف است یعنی چه طرفی که مقیم استرالیا است، چه طرفی که قصد اخذ اقامت این کشور را با ازدواج دارد.
از جمله شروط اصلی درخواست ویزای ازدواج ارائه مدارکی است که اثبات کند که هدف هر دو طرف به طور واقعی ازدواج است، و هدف آن ها دریافت اقامت استرالیا برای فرد متقاضی نیست. شخصی که مقیم یا شهروند استرالیا است اسپانسر نامیده میشود، این فرد باید بتواند اثبات کند که میتواند به مدت دو سال از اقامت همسر خود در این کشور نیازهای مالی او را تامین کند. برای اقامت استرالیا از طریق ازدواج چند نوع ویزا وجود دارد که در ساب کلاسهای مختلف هستند و شرایط اخذ هر ویزا با دیگری متفاوت است.
جهت دریافت مشاوره رایگان ویزاهای تخصصی هیمن حالا ثبت نام کن
انواع ویزا برای اخذ اقامت استرالیا از طریق ازدواج
ویزاهای کشور استرالیا به ۵ سابکلاس تقسیم میشوند که این ۵ ساب کلاس در سه دسته زیر جای میگیرند.
- ویزای نامزدی
- ویزای همسر به شکل موقت
- ویزای همسر به شکل دائم
ویزای موقت ازدواج استرالیا ابتدا ۲ سال اعتبار دارد، اما تحت شرایطی که روابط طرفین در این ۲ سال پایدار و خوب باشد فردی که دارای ویزای موقت است میتواند ویزای اردواج دائم خود را دریافت کند. جهت تبدیل ویزای موقت به دائم و اخذ ویزای دائم نیز نیازی به پرداخت هزینهای نیست.
در دسته ویزای موقت دو سابکلاس و در دسته ویزای دائم نیز دو ساب کلاس دیگر قرار میگیرند که شامل موارد زیر هستند:
- ویزای شماره ۳۰۰ که به ویزای نامزدی معروف است
- ویزای شماره ۳۰۹ که ویزای همسر و ویزای موقت است و به ویزای مشروط معروف است
- ویزای شماره ۱۰۰ که ویزای همسر و ویزای دائم است
- ویزای ۸۰۱ که این ویزا نیز ویزای همسرو ویزای دائم است
- ویزای ۸۲۰ که ویزای همسر است و ویزای موقت است
جهت کسب دقیقترین اطلاعات در زمینه ویزای ازدواج استرالیا به لینک مربوطه مراجعه فرمایید. در ادامه ما شرایط هر یک از انواع این ویزاها را برای شما توضیح میدهیم.
ویزای سابکلاس ۳۰۰ استرالیا (ویزای نامزدی استرالیا)
ویزای نامزدی استرالیا یکی از زیر مجموعههای ویزای ازدواج در استرالیا است که برای افرادی صادر میشود که نامزد و یا همسر آینده آنها از شهروندان و یا مقیمان استرالیا، و یا از اتباع نیوزیلند باشد. نکتهای که در رابطه با این ویزا وجود دارد این است که شرایط آن نسبت به ویزای ازدواج سختتر است و اداره مهاجرت نظارت دقیقتری بر آن دارد.
این ویزا در یک بازه زمانی خاص معتبر است و اعتبار آن محدود به ۹ ماه میباشد. اداره مهاجرت استرالیا افرادی را که قصد دریافت این ویزا را دارند ملزم میکند که شرایط خاصی را رعایت کنند. فردی که با ویزای نامزدی اقامت استرالیا را دریافت کرده است باید در طی بازهی ۹ ماههای که ویزای او مهلت دارد برای ازدواج به شکل رسمی اقدام کند.
نکته قابل توجه اینجاست که نیازی نیست ازدواج حتما در خاک استرالیا صورت بگیرد، و در صورتی که طی ۹ ماه ازدواج صورت نگیرد متقاضی باید بلافاصله به کشور خود باز گردد، اما در صورتی که طرفین قبل از به پایان رسیدن ۹ ماه به طور رسمی ازدواج کنند، فرد متقاضی میتواند برای دریافت ویزای دائم خود به عنوان همسر اقدام کند.
برای اقدام جهت ویزای دائم و عدم اجبار به بازگشت به کشور خود بعد از گذشت ۹ ماه فرد متقاضی باید مدارک لازم که اثبات میکند او با اسپانسر ازدواج کرده است را به اداره مهاجرت ارائه دهد، تا بتواند مراحل بعدی اقامت دائم استرالیا را انجام دهد. از الزامات دیگر ویزای نامزدی این است که نامزد فرد متقاضی باید حمایت مالی او را به عهده بگیرد.
ویزای سابکلاس ۳۰۹ استرالیا (ویزای موقت یا ویزای مشروط)
ویزای ۳۰۹ استرالیا مخصوص متقاضیانی است که در زمان درخواست اقامت در خارج از استرالیا زندگی میکنند، یعنی در واقع این موضوع از شروط اخذ این ویزا میباشد. این ویزا به کسانی تعلق می گیرد که با یک فرد مقیم یا شهروند استرالیا ازدواج کرده باشند یا با او زندگی کنند.
ویزا سابکلاس ۳۰۹ استرالیا مشروط است یعنی به متقاضیان اجازه میدهد که بتوانند به طور موقت در استرالیا زندگی کنند. البته در صورتی که فرد متقاضی در طی اقامت موقت خود شرایط لازم را کسب کند میتواند این ویزا را به ویزای دائمی ساب کلاس ۱۰۰ تبدیل کند.
اغلب گفته میشود که ویزای ۳۰۹ اولین قدم برای دریافت سابکلاس ۱۰۰ است و مستقیما به دریافت ویزای شریک دائم منتهی میشود. البته مدت زمان رسیدگی به پرونده افراد متقاضی متفاوت است، و زمان رسیدگی به پرونده افرادی که در زمان اقدام در از داخل خود استرالیا اقدام میکنند طولانیتر است.
ویزای سابکلاس ۱۰۰ استرالیا (ویزای دائم)
این نوع از ویزا ویزای دائم اقامت در کشور استرالیا است برای شخصی که با یک شهروند یا مقیم این کشور ازدواج کرده یا با او زندگی میکند. با دریافت ویزای سابکلاس ۱۰۰ شما به طور دائم میتوانید در این کشور مقیم شوید. قبل از آن شما باید سابکلاس ۳۰۹ که موقت است را داشته باشید.
با دریافت ویزای شماره ۱۰۰ شما میتوانید به کار و تحصیل در این کشور مشغول شوید که البته این مزایا را در ویزای سابکلاس شماره ۳۰۹ استرالیا نیز دارید اما با دریافت سابکلاس ۱۰۰ شما میتوانید در صورت واجد شرایط بودن برای شهروندی اقدام کنید و برای بستگان خود که شرایط مهاجرت را دارند نیز اسپانسر شوید. از مزایای خیلی خوب این ویزا این است که شما با دریافت ویزای شماره ۱۰۰ از بیمه تامین اجنماعی نیز برخوردار میشوید.
ویزای سابکلاس ۸۲۰ استرالیا ( این ویزا نیز موقت است)
این ویزا نیز مانند ویزای شماره ۳۰۹ موقت است تفاوت آن با ساب کلاس ۳۰۹ این است با این تفاوت که در زمان درخواست شما باید در خاک استرالیا حضور داشته باشید. این ویزا نبز امکان تبدیل به ویزای دائم را دارد اما نه ویزای دائم شماره ۱۰۰ بلکه ۸۰۱.
یعنی اگر شما ویزای موقت ساب کلاس ۸۲۰ را داشته باشید قدم اول و پیش نیاز برای دریافت ساب کلاس دائمی ۸۰۱ را برداشتهاید. این ویزا نیز مانند شماره ۳۰۹ به شما اجازه کار و تحصیل و استفاده از خدمات درمانی را میدهد.
ویزای سابکلاس ۸۰۱ استرالیا (ویزای دائم)
این ویزا نیز مانند سابکلاس ۱۰۰ یک نوع ویزای دائم است و برای شخصی است که همسر یا شریک زندگی یک شهروند یا مقیم استرالیا باشد. این ویزا معمولا فقط برای افرادی است که در حال حاضر دارای ویزای شریک موقت سابکلاس ۸۲۰ هستند. در این سابکلاس همانند سابکلاس شماره ۱۰۰ افراد متقاضی میتوانند در صورتی که شرایط لازم برای آن ها مهیا بود، برای شهروندی اقدام کنند و برای بستگان خود که شرایط مهاجرت را دارند نیز اسپانسر شوند. از مزایای خیلی خوب این ویزا نیز بهرهمندی از بیمه تامین اجتماعی است دقیقا مثل ساب کلاس ۱۰۰.
قوانین اخذ اقامت از طریق ازدواج
تمامی مسائل مهاجرتی و اخذ اقامت اغلب دارای قوانین و شرایطی هستند که به نسبت نوع مهاجرت این قوانین متغییر است. از جمله قوانین اخذ اقامت استرالیا از طریق ازدواج میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
- سن طرفین باید بالای ۱۸ سال باشد، اگر ۱۸ سال نباشد والدین باید اسپانسر او باشند
- اسپانسر در حالت همسر بودن متعهد میشود که تا ۲ سال نیازهای اولیه زندگی همسرش را تامین میکند و او را حمایت مالی میکند که این موضوع در ماجرای ویزای نامزدی ۹ ماه است
- اگر اسپانسر در ۵ سال گذشته اسپانسر شخص دیگری بوده باشد نمیتواند مجددا اسپانسر شود مگر در شرایطی خاص
- زوجین باید مدارک کامل از صحت ازدواج خود ارائه دهند مدارکی از قبیل سند ازدواج، عکس، فیلم و یا حتی هادت دوستان و اطرافیان
- طرفبن باید ۱۲ ماه قبل از ددرخواست با هم آشنایی داشته باشند و ۶ ماه قبل از ارسال درخواست ازدواج کرده باشند یا زندگی مشترک داشته باشند
- متقاضی اجازه کار و تحصیل بعد از اخذ ویزا را دارد و این خود شامل مزایای این کشور است
به طور کلی میتوان گفت اخذ اقامت استرالیا از طریق ازدواج نسبت به سایر روش های اخذ اقامت این کشور نسبتا ساده تر است، چرا که ویزاهای متفاوتی نیز برای آن در نظر گرفته شده است کافی است که متقاضی شرایط مورد نظر را داشته باشد تا بتواند برای اخذ ویزای خود و مهاجرت اقدام کند.
جهت دریافت مشاوره رایگان ویزاهای تخصصی هیمن حالا ثبت نام کن
بدون نظر
نظر دهید